Diamanter

takst_diamantDiamantercimg1847
Kjøp og taksering

 

 

Kjøp av diamanter

Vi selger diamanter i mange prisklasser og kvaliteter. Innkjøp direkte fra sliperier gjør at vi kan tilby meget gode priser. Skal du investere i større diamanter (over kr. 10.000,-) - og har noen uker frem til levering vil vi anbefale å ta kontakt for råd eller tilbud. Vi påtar oss også rådgivning om du skal selge eller kjøpe diamanter eller diamantsmykker.

Spørsmål kan rettes til mail. Klikk deg inn på Kontakt oss i hovedmenyen.   Du kan også kontakte diamantsakkyndig Erik Øiesvold på telefon 6394 3999.

cimg2922

Diamantring laget på vårt verksted

Forbrukerrapporten

Diamantkjøp er en tillitssak

Vi ser at forbrukerrapporten ved flere anledninger har skrevet om taksering og verdivurdering av diamanter. Resultatene bekrefter bare at vurdering av diamanter er krevende. Ved siden av et godt utstyrt laboratorium må man også ha lang erfaring og god utdannelse.

(Vi som handler med diamanter får aldri noe på tilbud. Det vi desverre ser er at mange diamanter overprises for deretter å bli satt til en pris som i beste fall er "normal". Det å få overprøvet et slikt kjøp koster penger og de fleste kundene velger å leve i "god tro")

Forbrukerrapporten